Inkasso betyr det at når lånene er blitt sendt i faktura og ikke betalt så etter en stund vil beløpet gå til inkasso, værre enn det er at hele lånesummen du har lånt går til inkasso. Inkasso er egne selskaper som er flinkere til å inndra penger fra forbrukerne, de krever derimot mye større penger i renter og dette kan bli veldig dyrt i lengden. Det som lønner seg er at du har kjennskap til hvordan du skal betale lånene, det går raskest med nettbank enn å betale via disk i banken, samt at du vet at forfallsdatoen er da og da så du har litt kontroll over fakturaene før de kommer.

Inkasso pleier å komme flere måneder etter den siste fakturaen ikke her blitt betalt. Summen av fakturaen etter inkasso blir som regel veldig stor ca. 3-4 måneder etter at de har sluttet å sende vanlig faktura.

Inkasso er veldig kjedelig og vi anbefaler tilogmed deg som konsumer å ta opp et nytt lån om du kommer så langt som inkasso, så lenge inkasso selskapet krever under 30-80.000 og dette er det eneste lånet du har tatt opp så bør du refinansiere lånet med å ta opp et nytt lån, betale da tilbake inkasso selskapet så fort som mulig og heller betale trygt og greit fakturaene på det nye lånet du har, for inkasso kan bli dyrt! Det billigste lånet du kan ta opp er fra din lokale bank, men det finnes steder på nett der du kan finne billig refinansiering, som på vår liste. For mer om inkasso les her.

Inkasso lån er veldig kjedelig å komme til. Det betyr at rentene øker med 10-20% per måned og gebyrene også. Kommer du i inkaso må du regne med å betale så mye at du vil komme til å slite økonomisk. Inkasso kommer når regningene for dine lån ikke er betalt i tide, spesielt 2 måneder fra da du fikk regningen. Lånefirmaet du skylder penger hos sender da regningene til inkasso firmaer som da sender ut egne regninger. Lån som fører mer ofte til inkassolån er forbrukslån.

 

Du bør kontakte inkasso firmaene som du skylder for å spørre etter utsettelse. Mange gir et par måneder ekstra i utsettelse slik at du får mer tid til å nedbetale eller slette hele gjelden. En god regel for å slippe inkasso er å betale med avtalegiro i din nettbank. Også, lån ikke penger som du ikke har råd til å betale innen en tid, dette gjelder spesielt regningene som kommer per måned, som tilsvarer ca. 5% av hele lånesummen.

Om du er nybegynner ang. det med å laane kan du lese artikleneførst eller søke deg rundt på nett om du finner mer info om prosedyrene med å få kreditt & låne penger på nett. De aller fleste viltilby kredittlån på dagen men pengene vil komme dagen etter at lånesøknaden er godkjent.

Ha en riktig god lesing og lykke til om du tar opp lån..

 

axo finans

Klikk her for å besøke

 

Nominell rente fra 7,9% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 13,2%, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, Totalt: 262573.

 

Søk blant flere banker og lån opp til 500.000 via et skjema som leveres ut til alle bankene for raskere og enklere søknad. Renter etc. kommer ann på hvilken av de 10 bankene det er snakk om. (Du finner info om dette på nettsiden)


Klikk her for å besøke

 

Pris eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24.093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.

  Next Finance tilbyr deg gode refinansieringslån som du kan bruke til å betale din gjeld. Gjennomsnittsrente: 11%. Renten settes individuelt for hver låntaker.

ferratum
Klikk her for å besøke

 

Låneeksempel: eff rente 16.7%, 65.000, o/5 år. kostnad 28.908, totalt: 93.908

 

Finanstipset tilbyr mange ulike lån, deriblant refinansiering, forbrukslån og boliglån opp til 500.000.

Klikk her for å besøke

 

Pris eksempel: 65.000 kr over 5 år, Effektiv rente: 15,8%, Kost: 27.354 kr., Total kost: 92.354 kr.

 

Superfinans tilbyr refinansieringslån.
 

 

 

 

 
Enklere få lån med disse tips.

Du kan låne til masse forskjellig, lånefirmaene pleier å spørre hva pengene blir brukt til. Fikse huset, refinansiere lån,

Klikk her for å lese

Hvordan ta opp lån

Først besøker man et lånefirma. Etter det vil man kunne velge beløp som man vil låne for så å bestemme antall år.

Klikk her for å lese

Beste lånesøknad

Her vil vi vise frem den beste lånesøknaden som finnes, om denne noensinne har blitt levert så har den

Klikk her for å lese

Billigste lånet

Det aller billigste kredittlån du kan få tak i er hos din egen lokale bank. Har du et godt navn og rykte og ..

Klikk her for å lese

Hva kan man bruke lånet til?

Man kan bruke penger på veldig mye idag, alt fra å spare og kjøpe vanlige og viktige ting som mat eller ..

Klikk her for å lese

Inkasso lån. Hva gjør man?

Inkasso kan bli fort veldig dyrt. Man bør alltid ha en plan bak før fakturaene kommer, dette kan man..

Klikk her for å lese

Nyheter om lån

Her kan du lese nyheter om lån og nordmenn. Nyheter fra de siste årene er samlet her for deg som liker å lese..

Klikk her for å lese

Låne penger ut til bekjente

Før du gir dine hardt opptjente penger unna, spør deg selv: "Kan jeg ha råd til å leve uten dette beløpet?

Klikk her for å lese

Hvorfor ta opp lån?

Grunnen til at de fleste av oss tar opp lån er fordi vi trenger penger til noe viktig. Det kan vre livsnødvendig som mat..

Klikk her for å lese

Før man låner..

Før man tar opp lån fra lånefirmaer og risikere å betale mye penger i renter bør man spørre seg, kan jeg få tak i?

Klikk her for å lese