Hvorfor ta opp lån?

Grunnen til at de fleste av oss tar opp lån er fordi vi trenger penger til noe viktig. Det kan være livsnødvendig som mat eller mer interesse basert som reise. Alle låneformål har sin hensikt men noen låner altfor mye til ting de ikke trenger så veldig, det kan være casino spill eller for å investere i aksjer, noe som kan føre til store tap. Hvorfor vil jeg ta opp lån, bør du spørre deg en del ganger før du tar opp lån. Vil du bruke det opp på alt mulig rart så trenger du vel ikke ta opp lån, er det for å investere i noe du vet nesten sikkert vil gi deg inntekt, så er slike lån veldig bra, da du som oftest tilbakebetaler lånene på den måten. Er det for reise, hobby, eller lignende så er jo dette viktig, også for helsen sin skyld, men ikke nødvendigvis noe som må gjøres om dette ikke er gjort veldig lite av i fortiden.

Om du har planer om å ta opp lån bør du tenke deg godt gjennom på hvorfor du i det hele tatt skal låne og om det vil forminske risiko for tap i fremtiden. Planer du å investere i noe ganske sikkert og trygt anbefaler vi deg på det sterkeste å ta opp lån. Man kan investere i, ikke aksjer og spill, men i tryggere ting, har du f.eks en nettside som du vil forbedre før du selger den kan slike lån være gunstige. Du kan bruke lån til å kjøpe deg nye klær, nye sko, gå ut en kveld eller du kan om du får innvilget et så stort lån, kjøpe en scooter, bil som du også kan selge i etterkant om lånekravene blir for store.

 

Venter du penger innen måneder bør du ha litt is i magen og heller vente til du får de pengene og se ann hvordan det da går i fremtiden. Husk at lån må tilbakebetales og at lån kan bli dyre om du bruker opp alle summene og står igjen med rentene. Å ta opp lån er et stort ansvar og bør gjøres forsiktig, dette spesielt om man har en liten inntekt fra før av. Lån kan bli dyrt, veldig dyrt, om man ikke vet hvor man bør låne og unngår å betale av og til tilbake til lånefirmaene. Vi ønsker deg lykke til med uansett om du låner eller ikke!

Billån

Billån er billigere å låne enn andre lån som f.eks forbrukslån og refinanseringslån, har du sikkerhet er du ganske trygg på å få ordnet deg et billån. Bil lån kan lønne seg om du ikke klarer ånedbetale gjelden så vil lånefirmaet kreve bilen som sikkerhet og ta tilbake bilen og du slipper da å betale gjelden.

Du kan selge bilen, eller bruke bilen til eget bruk. Bil pleier å gå i stykker etter ca. 6 år, sakte og trolig, slik at oet bil salg innen noen få år før skade har kommet kan væørre lønsommere.

 

Bil lån kan ofte være billige og anbefales.

Boliglån

Boliglån er billigere å låne enn andre lån som f.eks forbrukslån og refinanseringslån, har du sikkerhet er du ganske trygg på å få ordnet deg et boliglån. Med boliglån kan du nedbetale din bolig/leilighet noe som lønner sge veldig, du kan også kjøpe inn en bolig og leie ut noe som også mange får inntekt av. Bolig lån tilsvarer ca. maks. 60% av hele summen som boligen er verdt. Det betyr atd u ikke kan ta opp et bolig lån og betale heel boligen, men få dekket mesteparten. Du må mao. ha egen kapital til å også betale boligen utenom.

Bolig lån kan være veldig lønnsomt da du har bolig som forsikring på om du ikke klarer å nedbetale lånet, så vil firmaet du låner av ta boligen i sikkerhet. Du mister da boligen, men slipper å betale gjelden. Dette er en grei løsning mellom hverandre.

Bolig lån krever av og til sikkerhet, en slags pant i tilfelle du ikke får betalt lånet. I 2000 begynte boliglån å eksplodere og mange unge såg mulighetene i å tjene penger på boligkjøp den tid og fra da har det bare gått oppover. Mange tjente mye penger på dette og idag er konkurransen veldig stor i bolig markedet.

Refinansiere lån

Har du en del gjeld du trenger å tilbakebebetale? Da bør du låne i form av refinansering, om din gjeld er ute av kontroll. Du sparer mye på dette ved å samle alle lån til bare et, på den måten kan du fjerne 60% kostnader du nå har som du betaler renter etc. per mnd. Refinansieringslån burde være enklere å få, den er ikke alt for vanskelig, men at man tar opp lån for å refinansiere tilsier at man har en streng økonomisk look på ting. Mange tar opp lån via forskjellige firmaer, hanver opp i mange ulike kredittkort gjeld og dette er med på å øke gjeld hos en da rentene på den måten blir store. Ved å refinansiere hos bare et sted, vil rentene synke ganske lavt, så om du har totalt i gjeld 120.000 NOK og betaler per mnd 6000kr i renter, vil et refinansieringslån få dette til å synke ned til 2000kr ca. per mnd.

Alltid er det best å ta med en medsøker når du tar opp lån. Er lånet stort så anbefales dette, om ikke og du har en god og grei inntekt kan du klare dette alene.

Det aller beste er å kontakte din lokale bank. Får du inntekten hos de hver måned og du har et godt rykte kan de hjelpe deg med å få et refinansieringslån eller et annet lån som du kan bruke for å betale tilbake lånefirmaene du skylder. Et lån hos din lokale bank vil være det aller billigste og lureste du kan gjøre. Om de ikke gir deg et lån som dekker det du skylder kan du besøke en av våre firmaer nedenfor som du kan låne fra.

Hvis du heller ikke får ordnet refinansieringslaan, kan du prøve å selge av en del ting du eier, motorsykkel, moped etc. Dette bør derimot gjøres om det virkelig trengs, og om du også er villig til å selge.

Forbrukslån

Har du tenkt deg å bruke penger på spill, aksjer, ferie, eller dra til en badepark? Da kan et forbrukslån hjelpe deg til å få tak i penger til å gjøre nettopp det. Forbrukslån er litt mer dyre enn andre lån, men verdt å ta opp om du virkelig trenger de.

Forbrukslån er enkelt å få ordnet om du har med en medsøker eller om du har en inntekt på over 240.000 uten at du har gjeld. Har du derimot gjeld bør du ta med medøsker, om denne gjelden overstiger 70.000 ca.

Med forbrukslån kan du reise til hvor du enn vil i verden, du kan bruke dette som investering i aksjer eller i noe du liker å drive med som hobby eller du kan bare ha dette som ekstra penger i din lommebok i tilfelle du trenger mer penger i fremtiden. Forbrukslån renter kan av og til være mer høye enn andre. Forbrukslån er noe som er populært i Norge og mange bruker slike lån til å reise på ferie eller bruke det til hobby aktiviteter. Forbrukslån pleier å ha maksimal 200.000 kr grense men her kan du finne høyere også.

 

axo finans

Klikk her for å besøke

 

Nominell rente fra 7,9% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 13,2%, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, Totalt: 262573.

 

Søk blant flere banker og lån opp til 500.000 via et skjema som leveres ut til alle bankene for raskere og enklere søknad. Renter etc. kommer ann på hvilken av de 10 bankene det er snakk om. (Du finner info om dette på nettsiden)


Klikk her for å besøke

 

Pris eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24.093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.

  Next Finance tilbyr deg gode refinansieringslån som du kan bruke til å betale din gjeld. Gjennomsnittsrente: 11%. Renten settes individuelt for hver låntaker.

ferratum
Klikk her for å besøke

 

Låneeksempel: eff rente 16.7%, 65.000, o/5 år. kostnad 28.908, totalt: 93.908

 

Finanstipset tilbyr mange ulike lån, deriblant refinansiering, forbrukslån og boliglån opp til 500.000.

Klikk her for å besøke

 

Pris eksempel: 65.000 kr over 5 år, Effektiv rente: 15,8%, Kost: 27.354 kr., Total kost: 92.354 kr.

 

Superfinans tilbyr refinansieringslån.
 

 

 

 

 

 

Enklere få lån med disse tips.

Du kan låne til masse forskjellig, lånefirmaene pleier å spørre hva pengene blir brukt til. Fikse huset, refinansiere lån,

Klikk her for å lese

Hvordan ta opp lån

Først besøker man et lånefirma. Etter det vil man kunne velge beløp som man vil låne for så å bestemme antall år.

Klikk her for å lese

Beste lånesøknad

Her vil vi vise frem den beste lånesøknaden som finnes, om denne noensinne har blitt levert så har den

Klikk her for å lese

Billigste lånet

Det aller billigste kredittlån du kan få tak i er hos din egen lokale bank. Har du et godt navn og rykte og ..

Klikk her for å lese

Hva kan man bruke lånet til?

Man kan bruke penger på veldig mye idag, alt fra å spare og kjøpe vanlige og viktige ting som mat eller ..

Klikk her for å lese

Inkasso lån. Hva gjør man?

Inkasso kan bli fort veldig dyrt. Man bør alltid ha en plan bak før fakturaene kommer, dette kan man..

Klikk her for å lese

Nyheter om lån

Her kan du lese nyheter om lån og nordmenn. Nyheter fra de siste årene er samlet her for deg som liker å lese..

Klikk her for å lese

Låne penger ut til bekjente

Før du gir dine hardt opptjente penger unna, spør deg selv: "Kan jeg ha råd til å leve uten dette beløpet?

Klikk her for å lese

Hvorfor ta opp lån?

Grunnen til at de fleste av oss tar opp lån er fordi vi trenger penger til noe viktig. Det kan vre livsnødvendig som mat..

Klikk her for å lese

Før man låner..

Før man tar opp lån fra lånefirmaer og risikere å betale mye penger i renter bør man spørre seg, kan jeg få tak i?

Klikk her for å lese