Hvordan søke lån.

Har du lurt på hvordan det er å søke lån? Det er ikke så vanskelig som mange tror.. Først besøker man et lånefirma. Etter det vil man kunne velge beløp som man vil låne for så å bestemme antall år som blir nedbetalings perioden. Dess lengre periode, f.eks 13 år, dess høyere blir rentene.

Man fyller in info som navn, adresse, hos noen firmaer kan du bare signere inn med bank id som er fått fra din bank. Da sender man søknaden og venter alt fra timer til dager for å se om søknaden er bekreftet. Pengene pleier å komme ca. 1 dag etter godkjenning på lånesøknaden, til din konto som du har skrevet på skjemaet. Firmaene tar kredittsjekk og ser om du er kredittverdig. Du får brev i posten på dette en dag etter at de har sjekket da kredittsjekk firmaene er pålgag å gi slik informasjon til deg. Ca. 1 til 2 måneder etterpå vil du få faktura, har du lånt 50.000 så vil faktura per måned ligge på 1000,- nok, men kommer ann på rentene og nedbetalings perioden. Unngår du å betale i mer enn 4 måneder på rad vil det komme brev om inkassovarsel Unngår du å betal inkasso vil namsmann, politiet, følge saken videre.. Mange firmaer tilbyr også bonus credits, som man kan bruke på butikker hos de. Du vil få et mastercard hos de aller fleste lånefirmaer men ikke alle, i såfall må du da overføre fra de til din egen bank konto, om pengene ikke automatisk blir overført via opplysninger fra søknadsskjemaet. Du kan også velge å legge inn en søknad hos mange lånefirmaer på en gang AXO Finans har et slikt tilbud noe som betyr at du slipper tid og også at de kan hjelpe deg mer på å faktisk få innvilget lån.

Får du ikke lån får du brev i posten eller på mail eller/og telefon. De gir deg et svar selvom ikke alle kreditt lån firmaer opplyser grunnen til hvorfor du ikke fikk lån. Men, hvem vet, kanskje i fremtiden, om du får avslag, at du kan få lån hos de samme kredittlån firmaene du nå fikk avslag på. Vanlig mellomrom til å søke hos lånefirmaer er 3 måneder.

Man pleier å få visa kort hos de fleste lånefirmaer, men ikke alle tilbyr dette. Istedenfor kort så må du skrive ditt kontonummer, din vanlige bank, slik at de kan sende pengene til deg via bank overføring. Da er det viktig at kontonummeret er riktig skrevet. Visa kort vil ta litt høye gebyrer for hver transaksjon slik at det er billigere å få pengene tilsendt direkte til din bank konto.

 

axo finans

Klikk her for å besøke

 

Nominell rente fra 7,9% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 13,2%, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, Totalt: 262573.

 

Søk blant flere banker og lån opp til 500.000 via et skjema som leveres ut til alle bankene for raskere og enklere søknad. Renter etc. kommer ann på hvilken av de 10 bankene det er snakk om. (Du finner info om dette på nettsiden)


Klikk her for å besøke

 

Pris eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24.093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.

  Next Finance tilbyr deg gode refinansieringslån som du kan bruke til å betale din gjeld. Gjennomsnittsrente: 11%. Renten settes individuelt for hver låntaker.

ferratum
Klikk her for å besøke

 

Låneeksempel: eff rente 16.7%, 65.000, o/5 år. kostnad 28.908, totalt: 93.908

 

Finanstipset tilbyr mange ulike lån, deriblant refinansiering, forbrukslån og boliglån opp til 500.000.

Klikk her for å besøke

 

Pris eksempel: 65.000 kr over 5 år, Effektiv rente: 15,8%, Kost: 27.354 kr., Total kost: 92.354 kr.

 

Superfinans tilbyr refinansieringslån.
 

 

 

 

 

 

Enklere få lån med disse tips.

Du kan låne til masse forskjellig, lånefirmaene pleier å spørre hva pengene blir brukt til. Fikse huset, refinansiere lån,

Klikk her for å lese

Hvordan ta opp lån

Først besøker man et lånefirma. Etter det vil man kunne velge beløp som man vil låne for så å bestemme antall år.

Klikk her for å lese

Beste lånesøknad

Her vil vi vise frem den beste lånesøknaden som finnes, om denne noensinne har blitt levert så har den

Klikk her for å lese

Billigste lånet

Det aller billigste kredittlån du kan få tak i er hos din egen lokale bank. Har du et godt navn og rykte og ..

Klikk her for å lese

Hva kan man bruke lånet til?

Man kan bruke penger på veldig mye idag, alt fra å spare og kjøpe vanlige og viktige ting som mat eller ..

Klikk her for å lese

Inkasso lån. Hva gjør man?

Inkasso kan bli fort veldig dyrt. Man bør alltid ha en plan bak før fakturaene kommer, dette kan man..

Klikk her for å lese

Nyheter om lån

Her kan du lese nyheter om lån og nordmenn. Nyheter fra de siste årene er samlet her for deg som liker å lese..

Klikk her for å lese

Låne penger ut til bekjente

Før du gir dine hardt opptjente penger unna, spør deg selv: "Kan jeg ha råd til å leve uten dette beløpet?

Klikk her for å lese

Hvorfor ta opp lån?

Grunnen til at de fleste av oss tar opp lån er fordi vi trenger penger til noe viktig. Det kan vre livsnødvendig som mat..

Klikk her for å lese

Før man låner..

Før man tar opp lån fra lånefirmaer og risikere å betale mye penger i renter bør man spørre seg, kan jeg få tak i?

Klikk her for å lese