Hva man kan bruke pengene til..

Gambling, oddsn, hestetipping, lotteri.

Man kan alltids satse en del på pengespill om dette er ønskelig men man bør ha en viss kunnskap innen gambling om man tørr å risikere å miste alle pengene. Dess er du satser på gambling per kupong dess større er sjansene for å vinne, men alikevel er dette noe veldig usikert. De so tar opp lån og vil gamble bør vurdere dette opp til flere ganger.

Forbrukslån.

Man kan bruke penger på veldig mye idag, alt fra å spare og kjøpe vanlige og viktige ting som mat eller dra på ferie, kjøpe dyre klær og sko, fikse huset til å bli et stort cinema. Man kan kjøpe bøker og lese om alt fra romaner til oppdiktede historier. Med et forbrukslån så bør man ha god tid på å bestemme seg.

 

Boliglån.

Det lønner seg å, om man har en dl penger fra før av på kontoen og vurderer å kjøpe bolig/hus, at man bruker noe av de man har. Man bør helst ha 200,000 NOK om man vurderer en bolig på 400,000 NOK. Man kan alltids leie ut og på den måten få dekt en del, samtidig som at man selv bor der. Å kjøpe bolig om man har bra helse er noe so anbefales da man sparer og satidig kan tjene penger på bolig. Bolig/hus lån er dermed en bra inestering..

Refinansieringslån.

Omman har en stor gjeld så kan man få refinansieringslån slik at man da kan betale tilbake en del av det an skylder. Betaler man ikke fort nok blir rentene og fakturaene bare enda og enda større slik at det kan lønne seg med refinansiering om man da får tatt opp et stort nok lån, hos f.eks en bank som tilbyr lavere rente enn kredittkort firmaer.

Bil lån.

Bil lån anbefales ikke så veldig, transport er det over alt og bilen kan fort bli ødlagt. Bil lån er heller viktig om du har jobb et sted og trenger raskere og mer tilgjengelig transport middel enn buss, trikk og tog.

 

Investere.

Noen investerer i aksjer med penger de låner, noe som kan være risikabelt. Man kan investere i en hobby f.eks, slik at man da kan enklere tjene seg opp til noe bra eller bare på free basis. Hvis man skal investere i lignende aksjer, så kan man ihvertfall investere i mer langsiktige type fond slik at man er tyggere på å få tilbake, men da må også lånet betales tilbake av egne penger..

Din lånealder VS lånbehov

Er du veldig gammel og regner med å dø innen et par år så kan et stort lån om ikke flere gagne deg da du slipper å betale tilbake en del penger.

Er du ung er sjansene mindre for at du får et stort lån, men kan da istedenfor prøve å ta opp sålån i flertall. For å få lån må man være over 18 år, jobb er ikke nødvendig men man må i det minste tjene ca. 180.000 i året brutto.

Er du ung men har fått diagnose kreft eller fått en eller annen dødsykdom som du regner med at vil ende opp med at du dør innen år eller kortere tid kan også et stort lån passe bra da du slipper å betale dette når du er død.

Dess yngre dess er ønskelig er det med penger, men det er i ungdomstiden at du former deg slik at det alltid er lurere å ha mer penger i lomma når man er eldre enn når man er ung, men dette avhenger veldig fra person til person.


axo finans

Klikk her for å besøke

 

Nominell rente fra 7,9% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 13,2%, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, Totalt: 262573.

 

Søk blant flere banker og lån opp til 500.000 via et skjema som leveres ut til alle bankene for raskere og enklere søknad. Renter etc. kommer ann på hvilken av de 10 bankene det er snakk om. (Du finner info om dette på nettsiden)


Klikk her for å besøke

 

Pris eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24.093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.

  Next Finance tilbyr deg gode refinansieringslån som du kan bruke til å betale din gjeld. Gjennomsnittsrente: 11%. Renten settes individuelt for hver låntaker.

ferratum
Klikk her for å besøke

 

Låneeksempel: eff rente 16.7%, 65.000, o/5 år. kostnad 28.908, totalt: 93.908

 

Finanstipset tilbyr mange ulike lån, deriblant refinansiering, forbrukslån og boliglån opp til 500.000.

Klikk her for å besøke

 

Pris eksempel: 65.000 kr over 5 år, Effektiv rente: 15,8%, Kost: 27.354 kr., Total kost: 92.354 kr.

 

Superfinans tilbyr refinansieringslån.
 

 

 

 

 
Enklere få lån med disse tips.

Du kan låne til masse forskjellig, lånefirmaene pleier å spørre hva pengene blir brukt til. Fikse huset, refinansiere lån,

Klikk her for å lese

Hvordan ta opp lån

Først besøker man et lånefirma. Etter det vil man kunne velge beløp som man vil låne for så å bestemme antall år.

Klikk her for å lese

Beste lånesøknad

Her vil vi vise frem den beste lånesøknaden som finnes, om denne noensinne har blitt levert så har den

Klikk her for å lese

Billigste lånet

Det aller billigste kredittlån du kan få tak i er hos din egen lokale bank. Har du et godt navn og rykte og ..

Klikk her for å lese

Hva kan man bruke lånet til?

Man kan bruke penger på veldig mye idag, alt fra å spare og kjøpe vanlige og viktige ting som mat eller ..

Klikk her for å lese

Inkasso lån. Hva gjør man?

Inkasso kan bli fort veldig dyrt. Man bør alltid ha en plan bak før fakturaene kommer, dette kan man..

Klikk her for å lese

Nyheter om lån

Her kan du lese nyheter om lån og nordmenn. Nyheter fra de siste årene er samlet her for deg som liker å lese..

Klikk her for å lese

Låne penger ut til bekjente

Før du gir dine hardt opptjente penger unna, spør deg selv: "Kan jeg ha råd til å leve uten dette beløpet?

Klikk her for å lese

Hvorfor ta opp lån?

Grunnen til at de fleste av oss tar opp lån er fordi vi trenger penger til noe viktig. Det kan vre livsnødvendig som mat..

Klikk her for å lese

Før man låner..

Før man tar opp lån fra lånefirmaer og risikere å betale mye penger i renter bør man spørre seg, kan jeg få tak i?

Klikk her for å lese