Enklere å få lån

Bor du hjemme hos dine foreldre og legger dette på din søknad så er det større sjanser for å få lån. Hvis du har en jobb og ikke har uføretrygd, selv om jobben er mer privat virksomhet, i form av hobby, kan du skrive dette i søknaden da det gir en slags sikkerhet til lånefirmaene. Søker du kontokreditt er det enklere å få et lån på ca. 5.000 kr til 10.000 men da må du ha faste penger som du får per måned inn, via det offentlige, slik at bankene kan føle seg trygge på at disse betalingene fortsetter. Du kan ta kontokreditt på ca 25% av din inntekt.

Husk at inntekt brutto er viktig å skrive såøl høy som mulig samt at den må stemme overens da det er en av de viktigste tingene lånefirmaer ser etter. Har du lån som du er til å betale tilbake mens du søker så fjerner du de fra listen over lån du skylder da de uansett blir betalt tilbake. Du bør så godt du kan å ikke vise at du har mye gjeld da det vil gå utover deg som lånesøker. Har du mange lån viser det at du ikke betaler tilbake og dette vil være som sagt negativt. Betalingsanmerkninger ser veldig dårlig ut på papiret så vi anbefaler at du betaler disse før du søker deg til å få lån. Det er enklere og billigere å få lån hos din lokale bank, du kan få gunstigere rente og da de kjenner deg i byen eller bygda er det enklere å låne bort penger til deg. Har du bolig du kan stille til sikring er du garantert lån, eller hus eller bil eller en annen verdifull gjenstand som bankene kan ta om du ikke betaler lånet. 365 banken går gjennom Danse Bank, slik at det er vanskeligere å få lån hos de enn andre banker som tilbyr kredittlån. Vår oversikt lister lånetilbud som ikke er altfor vanskelig å få lån hos.

 

Av de ulike type lån er boliglån, huslån, billån enklere å få enn andre lån, samt refinansieringslån. Dette fordi de som nevnt kan sikre lånet om du ikke betaler i din bolig eller verdier, refinansieringslån viser at du er flink til å ha orden i økonomien og har du lite lån og hos få lånefirmaer vil du nok få lånet i boks. Du bør ha åpen kreditt slik at firmaene kan ta kredittopplysning om deg, har du ikke det kan de mistenke at du skjuler noe. Alle har åpen om man ikke fra før har kommet i gjeld og på en eller annen måte fått sperret tilgang til at bankene kan få kredittopplysninger.

Om du er ung ufør men har arbeid og du tjener mer på arbeidet enn uføre eller er ganske lik inntekt, skriver du istedenfor at du jobber da det høres bedre ut for lånefirmaer. Å ha en som forsørger seg selv er alltids bedre enn en som går på uføretrygd. Om du har kommet opp i gjeld, og er ufør eller går under NAV vil du ha mulighet til gjeldsordning som der de på NAV og kommunen kan slette gjelden din. Dette vil ta ca. 2 år fra siste lån du tok opp og saken ta ca. 6-8 måneder.

Får du ikke lån? Da kan du sjekke denne artikkelen om lån fra utlandet.

Nå med den nylige oppdatering innen økonomi og lån, det såkalte "Gjeldsregisteret", som er til for at bankene får en enklere og bedre oversikt over brukernes lån, hvor mye beløpet totalt er, hvor de skylder, vil det bli vanskeligere å få innvilget lån fra banker. Dette er fremlagt fordi nordmenn bruker altfor mye penger fra lån som for mange går utover deres helse og økonomi. Mange nordmenn drikker og er glade i pengespill, noe som ikke akkuratt fremmer rykte noe særlig. Andre får dårlig råd, får problemer med venner og familie og derfor er dette laget for en ekstra sikkerhet. Dessverre vil dette føre til at færre får lån men for noen vil detvære bedre enn om ikke.

Bankene og du selv har mulighet til å gå inn på nettsiden og se hvor du skylder og hvor mye du skylder. Når du legger inn en søknad hos "Gjeldsregisteret" vil da banken du søker hos gå inn der selv og finne ut om dine lån. Før kunne man enklere jukse litt her og der med søkanden, nå er dette umulig.

 

axo finans

Klikk her for å besøke

 

Nominell rente fra 7,9% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 13,2%, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, Totalt: 262573.

 

Søk blant flere banker og lån opp til 500.000 via et skjema som leveres ut til alle bankene for raskere og enklere søknad. Renter etc. kommer ann på hvilken av de 10 bankene det er snakk om. (Du finner info om dette på nettsiden)


Klikk her for å besøke

 

Pris eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24.093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.

  Next Finance tilbyr deg gode refinansieringslån som du kan bruke til å betale din gjeld. Gjennomsnittsrente: 11%. Renten settes individuelt for hver låntaker.

ferratum
Klikk her for å besøke

 

Låneeksempel: eff rente 16.7%, 65.000, o/5 år. kostnad 28.908, totalt: 93.908

 

Finanstipset tilbyr mange ulike lån, deriblant refinansiering, forbrukslån og boliglån opp til 500.000.

Klikk her for å besøke

 

Pris eksempel: 65.000 kr over 5 år, Effektiv rente: 15,8%, Kost: 27.354 kr., Total kost: 92.354 kr.

 

Superfinans tilbyr refinansieringslån.
 

 

 

 

 

 

Enklere få lån med disse tips.

Du kan låne til masse forskjellig, lånefirmaene pleier å spørre hva pengene blir brukt til. Fikse huset, refinansiere lån,

Klikk her for å lese

Hvordan ta opp lån

Først besøker man et lånefirma. Etter det vil man kunne velge beløp som man vil låne for så å bestemme antall år.

Klikk her for å lese

Beste lånesøknad

Her vil vi vise frem den beste lånesøknaden som finnes, om denne noensinne har blitt levert så har den

Klikk her for å lese

Billigste lånet

Det aller billigste kredittlån du kan få tak i er hos din egen lokale bank. Har du et godt navn og rykte og ..

Klikk her for å lese

Hva kan man bruke lånet til?

Man kan bruke penger på veldig mye idag, alt fra å spare og kjøpe vanlige og viktige ting som mat eller ..

Klikk her for å lese

Inkasso lån. Hva gjør man?

Inkasso kan bli fort veldig dyrt. Man bør alltid ha en plan bak før fakturaene kommer, dette kan man..

Klikk her for å lese

Nyheter om lån

Her kan du lese nyheter om lån og nordmenn. Nyheter fra de siste årene er samlet her for deg som liker å lese..

Klikk her for å lese

Låne penger ut til bekjente

Før du gir dine hardt opptjente penger unna, spør deg selv: "Kan jeg ha råd til å leve uten dette beløpet?

Klikk her for å lese

Hvorfor ta opp lån?

Grunnen til at de fleste av oss tar opp lån er fordi vi trenger penger til noe viktig. Det kan vre livsnødvendig som mat..

Klikk her for å lese

Før man låner..

Før man tar opp lån fra lånefirmaer og risikere å betale mye penger i renter bør man spørre seg, kan jeg få tak i?

Klikk her for å lese