Billigste lånet.

Det billigste lånet kan du lese om her. Istedenfor å låne hos firmaer som IKANO, Norwegian Bank etc. som har høyere renter er å gå direkte til din lokale bank for å spørre der om du kan få et lån som har mindre renter enn de fleste kjente lånefirmaer som spesifiserer seg direkte bare for å låne ut penger til kunder. Din lokale bank, må være en bank som du bruker hver dag eller ihvertfall hver uke, som du har kort på og som ikke er en "bank nr.2" for deg. Du må ha en inntekt som kommer inn hver måned minst.

Hvis du ikke kan låne hos din lokale bank, kan du gå til andre banker som ikke bare låner ut penger men som også har aksjer og andre produkter som dermed kan gi deg gode lån med lave renter. Det kan hende at du må skifte bank da og flytte din inntekt over til den nye banken, dette er noe du må ta opp med din nye bank. Banker det er snakk om her er f.eks Sparebanken Sør etc.

 

Velger du derimot en av de lånefirmaene som bare er for å låne penger ut og som har dyrere renter, bør du alltids låne penger som du har råd å betale rentene og det månedelige avdraget hos, dette får du opplyst under lånesøknaden. Du kan få billig lån om du f.eks låner fra din lokale bank for å få betale hus eller leilighet, da må du ha litt å investere inn for å få det beste lånet. Hus og leilighet er billigere lån, men også kjøp av motorsykkel, da du kan bruke gjenstandene du kjøper til å betale tilbake om du hadde kommet i den knipen. Bankene er redde for dette, at man ikke klarer å betale tilbake, så om du låner for å kjøpe en verdifull gjenstand, så gir bankene bedre renter og er mer blide med lånene. Går du på skole og er under utdanning kan du søke penger på grunnlag av det, der er rentene mye lavere enn vanlig og det er penger du trenger da studenter ofte har lite råd og trenger penger til livsnødvendige ting som man ellers ikke har tilgang til. Selv om studenter før slet veldig mye har det i de siste årene blitt en bedring på det, studentene har mye mere råd enn før og kan kjøpe det de trenger uten problemer, selv om over halvparten låner penger via studielån.

axo finans

Klikk her for å besøke

 

Nominell rente fra 7,9% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 13,2%, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, Totalt: 262573.

 

Søk blant flere banker og lån opp til 500.000 via et skjema som leveres ut til alle bankene for raskere og enklere søknad. Renter etc. kommer ann på hvilken av de 10 bankene det er snakk om. (Du finner info om dette på nettsiden)


Klikk her for å besøke

 

Pris eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 24.093,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.

  Next Finance tilbyr deg gode refinansieringslån som du kan bruke til å betale din gjeld. Gjennomsnittsrente: 11%. Renten settes individuelt for hver låntaker.

ferratum
Klikk her for å besøke

 

Låneeksempel: eff rente 16.7%, 65.000, o/5 år. kostnad 28.908, totalt: 93.908

 

Finanstipset tilbyr mange ulike lån, deriblant refinansiering, forbrukslån og boliglån opp til 500.000.

Klikk her for å besøke

 

Pris eksempel: 65.000 kr over 5 år, Effektiv rente: 15,8%, Kost: 27.354 kr., Total kost: 92.354 kr.

 

Superfinans tilbyr refinansieringslån.
 

 

 

 

 

 

Enklere få lån med disse tips.

Du kan låne til masse forskjellig, lånefirmaene pleier å spørre hva pengene blir brukt til. Fikse huset, refinansiere lån,

Klikk her for å lese

Hvordan ta opp lån

Først besøker man et lånefirma. Etter det vil man kunne velge beløp som man vil låne for så å bestemme antall år.

Klikk her for å lese

Beste lånesøknad

Her vil vi vise frem den beste lånesøknaden som finnes, om denne noensinne har blitt levert så har den

Klikk her for å lese

Billigste lånet

Det aller billigste kredittlån du kan få tak i er hos din egen lokale bank. Har du et godt navn og rykte og ..

Klikk her for å lese

Hva kan man bruke lånet til?

Man kan bruke penger på veldig mye idag, alt fra å spare og kjøpe vanlige og viktige ting som mat eller ..

Klikk her for å lese

Inkasso lån. Hva gjør man?

Inkasso kan bli fort veldig dyrt. Man bør alltid ha en plan bak før fakturaene kommer, dette kan man..

Klikk her for å lese

Nyheter om lån

Her kan du lese nyheter om lån og nordmenn. Nyheter fra de siste årene er samlet her for deg som liker å lese..

Klikk her for å lese

Låne penger ut til bekjente

Før du gir dine hardt opptjente penger unna, spør deg selv: "Kan jeg ha råd til å leve uten dette beløpet?

Klikk her for å lese

Hvorfor ta opp lån?

Grunnen til at de fleste av oss tar opp lån er fordi vi trenger penger til noe viktig. Det kan vre livsnødvendig som mat..

Klikk her for å lese

Før man låner..

Før man tar opp lån fra lånefirmaer og risikere å betale mye penger i renter bør man spørre seg, kan jeg få tak i?

Klikk her for å lese